Volvo servis

Subota, 2 Ožujka, 2013 - 20:47
autonuic.ba
Vovlo servis

SERVIS ZA VAS. I VAŠ AUTOMOBIL.

Želimo da vam život bude jednostavan i da vam Volvo uvijek pruži najviše. Stoga vam nudimo Volvo Servis 2.0 koji je više nego obican servis. Na raspolaganju vam je besplatno ažuriranje softvera (koji ce pri svakom ažuriranju malo poboljšati vaš Volvo), zamjenska prijevozna rješenja te besplatna provjera stanja vašeg vozila.

Usput cemo oprati vaš Volvo i osigurati vam osobni kontakt za servis bez dodatne nadoplate. Vaš će Volvo, dakako, dobiti najbolji mogući tretman, za što će se pobrinuti naši stručno osposobljeni mehaničari koji uvijek primjenjuju samo provjerene Volvo metode i ugrađuju originalne Volvo dijelove. Uvijek na vaše zadovoljstvo.

autonuic.ba

BESPLATNO AŽURIRANJE NAJNOVIJE VERZIJE SOFTVERA AUTOMOBILA JE UVIJEK UKLJUČENO*

Volvo neprestano razvija i poboljšava softver za svoja vozila. Zbog toga vaš Volvo može nakon svakog servisiranja biti još malo bolji, jer je besplatno ažuriranje softvera uvijek uključeno. Primjeri funkcija ili sustava koji se mogu optimizirati uključuju klimatizaciju, motor i informacije za vozača.

* Odnosi se na sve Volvo modele proizvedene od 1999. do danas, osim na Volvo C70 -2005, S/V40 -2003, XC/V70 -2000.

UVIJEK ĆEMO VAM PONUDITI ZAMJENSKA PRIJEVOZNA RJEŠENJA

Ne trebate biti bez auta kada se vaš automobil servisira. Stoga vam uvijek olakšavamo situaciju i nudimo zamjenska prijevozna rješenja. Ugovorite termin preko osobnog kontakta za servis.

UVIJEK ĆEMO PROVJERITI U KAKVOM JE STANJU VAŠ VOLVO S TEŽIŠTEM NA SIGURNOSTI.

Priključit ćemo vaš Volvo na naš kompjuterizirani dijagnostički sustav i provjeriti rade li svi sigurnosni sustavi ispravno. Provjera stanja akumulatora dio je provjere stanja automobila.
Mnogobrojni suvremeni uređaji (poput iPoda, mobitela, navigacijskih uređaja i sličnih) crpe energiju iz akumulatora – provjerom njegova stanja korisniku donosimo mir.
autonuic.ba

UVIJEK ĆEMO OPRATI VAŠ AUTO KADA GA SERVISIRAMO.

Uvijek je lijepo kada je auto besprijekorno čist i svježe opran, stoga ćemo oprati vaš Volvo svaki put kada ga ostavite na servisiranju u našoj radionici. Prilikom Volvo Servisa 2.0 vaš auto ne servisiramo i ne provjeravamo samo iznutra, nego ga usput čistimo i dotjerujemo izvana.

UVIJEK ĆETE DOBITI NEKOGA TKO JE ZADUŽEN ZA OSOBNI KONTAKT S VAMA.

Volvo Servis 2.0 uvijek vam nudi osobni kontakt za servis, odnosno osobu koju je stručno osposobio Volvo i koja je kompetentna odgovoriti na sva vaša pitanja. Vaš osobni kontakt za servis spreman je ugovoriti termin za servisiranje ili naručiti druge usluge, poput zamjene guma ili održavanja automobila.
autonuic.ba

ORIGINALNA VOLVO USLUGA -NAJBOLJE ZA VAŠ VOLVO

Redovito servisiranje u ovlaštenoj Volvo radionici najbolji je način da osigurate nepomućeni rad svojeg automobila. Samo u takvoj radionici zajamčena vam je jedinstvena kombinacija originalnih Volvo dijelova, jedinstvene Volvo metode pregleda te tehnička ekspertiza posebno uvježbanih Volvo tehničara. Mi "živimo i dišemo" za vaš Volvo i poznajemo ga kao vlastiti džep.

Vaš ovlašteni serviser Volva jedini je servis koji vam može ponuditi jedinstvenu kombinaciju originalnih Volvo dijelova, Volvo jedinstvenih metoda i stručnost posebno obučenih Volvo mehaničara. Ovu kombinaciju nazivamo Servis Plus. Sa Servisom Plus, ne samo da možete biti sigurni da će se vaš Volvo održavati u najboljoj mogućoj formi i da će ispravno raditi još puno godina, već i da ćemo upotrebljavati ISKLJUČIVO originalne dijelove, koji će omogućiti vašem Volvu da ostane Volvo i zadrži svoju originalnu sigurnost i kvalitetu. I bit ćete sigurni da će posao brzo, profesionalno i učinkovito napraviti osoba koja vaš automobil poznaje bolje nego itko drugi.
autonuic.ba

Posebna stručnost

Pošto se naši mehaničari kontinuirano procjenjuju i obučavaju u skladu s visokim standardima sposobnosti Volva - i u vezi s najnovijim modelima - jedino su oni dovoljno stručni da vašem Volvu pruže najbolju moguću njegu.

Mi živimo i dišemo Volvo. Poznajemo automobile kao vlastite džepove. A vi ćete imati koristi od našeg znanja, bez obzira kakav nam posao povjerite - bez obzira radi li se o redovnom održavanju ili popravljanju kompliciranih kvarova.

Metode prilagođene vašem automobilu

Korištenje metoda popravljanja prilagođenih vašem automobilu i pravi alati ključni su za održavanje najviše razine kvalitete. Volvo je u suradnji s timom, koji je izradio i dizajnirao vaš automobil, razvio odlične metode popravka, kako bismo imali jednu od najbolje razvijenih metoda i dijagnostičkih sustava u današnjoj automobilskoj industriji.

Više od 4.000 metoda prilagođenih svakom pojedinačnom modelu automobila. Sve su nam trenutno dostupne putem možda najsofisticiranijeg informacijskog sustava u automobilskom svijetu - VIDA sustava, koji pomaže našim mehaničarima da rade racionalno i u skladu s najvišim sigurnosnim standardima i standardima kvalitete.
autonuic.ba

Volvo originalni dijelovi

Jedan od stupova Volvo razmišljanja o sigurnosti je taj da se automobil promatra kao sustav, u kojem svaki pojedinačni dio međusobno djeluje sa svim ostalim dijelovima na neki određeni način i zajedno s njima čini jednu kompletnu cjelinu koja savršeno radi.

Kada mijenjate neki dio, postoji samo jedan način da budete potpuno sigurni da će se očuvati originalna sigurnost i kvaliteta. A taj način je da koristite dijelove proizvedene u skladu s Volvo sigurnosnim zahtjevima i zahtjevima za očuvanje okoliša - Volvo originalne dijelove. Proizvedeni u skladu s Volvo detaljnim specifikacijama i podvrgnuti istim testovima kvalitete koje su prošli originalni dijelovi ugrađeni u vaš automobil, oni su jedini zamjenski dijelovi koji vam jamče beskompromisnu kvalitetu, kao i sam automobil.