Toyota Servis

Subota, 2 Ožujka, 2013 - 21:31
autonuic.ba
Toyota Servis

Naši su stručni mehaničari obučeni da uoče i najsitniju naznaku na manjkavost bilo kojeg dijela vašeg automobila – i da to poprave brzo i tijekom prve posjete servisu. Certificirani u skladu s našim strogim standardima, oni za pomoć koriste najnaprednije dijagnostičke uređaje i upotrebljavaju isključivo originalne Toyota rezervne dijelove kao jamstvo kvalitete i dobro obavljenog posla.

Servis je fleksibilan i prilagođen vama – kako po pitanju redovitih servisa s fiksnom cijenom tako i po pitanju brzih servisa za zamjenu istrošenih dijelova u vrijeme vaše pauze za ručak.
A ono što je ključno, mi vodimo detaljnu evidenciju kako bismo osigurali neprekidnu uslugu i zaštitili vrijednost vašeg vozila.
Toyota redoviti servisi dostupni su za nova i rabljena vozila.

autonuic.ba

Toyota ProTect - zaštitite vaš automobil izvana i iznutra

Ništa se ne može usporediti sa sjajem novog automobila. A zadržati sjajan izgled novog automobila nikada nije bilo lako. Sve do sada.
Toyota ProTect je novi, revolucionaran premaz, razvijen u NASA-i, koji će osigurati visok stupanj zaštite površina vozila i koji je od sada dostupan kod vašeg ovlaštenog Toyota servisera. Samo jedan postupak premazivanja zaštitnim premazom osigurat će dugotrajnu zaštitu za vaš automobil.
autonuic.ba

Jamstvo

Nama, zaposlenicima Toyote, stranke su uvijek najvažnije. Vjerujemo da je vaša Toyota neizostavan dio vašeg života, nešto na što se oslanjate svaki dan. Zato smo predani izradi vozila u skladu s najzahtjevnijim standardima koji će godinu za godinom zadovoljavati vaše potrebe.

Jamstvo nudi sigurnost
Naše se jamstvo odnosi na jamstvo kvalitete naših proizvoda. Na to gledamo ovako: potpuna predanost jamstvu kvalitete, besprijekornosti i sigurnosti vaše Toyote najviše je što možemo učiniti da kao stranka upotrebom naših proizvoda osjetite najveću moguću ugodu. Zato kažemo da je Toyota skrojena prema potrebama čovjeka i uvjereni smo, u što ćete se uvjeriti i sami, da će vam Toyota pružiti još mnogo godina udobne i pouzdane vožnje.

5 godina produžena garancija/jamstvo

Osim osnovnog trogodišnjeg jamstva,
TOYOTA 5-GODIŠNJE JAMSTVO/GARANCIJA
predstavlja jamstvo koje vam osigurava
bezbrižnu vožnju u četvrtoj i petoj godini
vaše Toyote – bez ograničenja kilometara.
autonuic.ba

Redovno održavanje Toyota vozila

Vaše vozilo predstavlja značajnu investiciju. Pravilno održavanje pomoći će produžiti životni vijek vozila i sačuvati njegovu vrijednost. Osim što ćete izbjeći skupe popravke, redovno održavanje će optimizirati rad vaše Toyote, te obezbijediti vašu sigurnost.
Da biste odredili kada trebate servisirati svoju Toyotu, slijedite tvornički preporučen plan održavanja koji uključuje kilometražu, dijelove za zamjenu kao i cijene dijelova i servisa.
Ne zaboravite, svi ovlašteni Toyota saloni nude široki spektar dijelova i usluga podrške, uključujući Toyota obučene tehničare koji raspolažu tehnologijom i znanjem da pruže kvalitetnu i stručnu njegu za vaše vozilo.
autonuic.ba

Dani servisnih pečata i ručnoga potpisivanja su prošlost – dobro došli pri uporabi Toyota elektronska servisna knjižica.

Toyota predstavlja elektronsku servisnu knjižicu s ciljem da poboljša preglednost servisne dokumentacije. Umjesto pisanja i pečatiranja servisnih i jamstvenih dokumenata, nova će vozila imati unikatni elektronički zapis zasnovan na broju šasije odnosno registracijske tablice. Zapis će se sinkronizirati nakon svakoga redovitog servisa i bit će spremljen u središnju bazu podataka kod Toyote.

Toyota elektronska servisna knjižica

Toyota elektronska servisna knjižica upotrebljavat će se za zapisivanje svih redovitih održavanja i ugradnje dodatne opreme i tako će graditi sliku povijesti vozila tijekom njegova trajanja. Vlasnicima vozila predat će se otisnut dokument iz elektronske servisne knjižice nakon svakoga redovitog održavanja ili kad će se ugraditi dodatna oprema. Kupci odnosno vlasnici vozila mogu zahtijevati kopiju elektronske servisne knjižice bilo gdje i bila kada, a originalan zapis uvijek je sigurno spremljen kod Toyote.
autonuic.ba