Servis svih vozila

Subota, 2 Ožujka, 2013 - 21:54
autonuic.ba
Servis svih vozila

U našem servisu pronađite pomoć za sve vrste vozila. Od onih za koje mislite da nemaju odgovarajuću pratnju servisa do vozila koja su dobro poznata našem tržištu. Za sve njih ćemo se pobrinuti na profesionalan način.

Pored ovlaštenih servisa za Volvo i Toyota vozila, Auto Nuić d.o.o. Vam već odavno nudi servise za sve vrste vozila. Uz originalne dijelove, pronađite veliki broj zamjenskih rezervnih dijelova na koje dajemo garanciju. Iskoristite akcije besplatne ugradnje guma, ulja, filtara i amortizera…
Jeftino i kvalitetno sa garancijom. Spremite svoj automobil za vožnju.

U našim skladištima nalazi se veliki asortiman kvalitetnih proizvoda najpoznatijih svjetskih proizvođača, potrošni dijelovi, dijelovi ovjesa, motora, ispušnog sustava, električni dijelovi, akumulatori, dijelovi za sve marke i vrste vozila, putnička, komercijalna, motocikle kao i dodatna oprema.

Široki asortiman pneumatika za putnička i komercijalna vozila kao i za motocikle.Markama Hankook i Bridgestone nudimo Vam gume za svako vozilo i svačiji džep.

Da bi osigurali dugovječnost Vašeg motora koristite najkvalitetnija ulja i maziva renomiranih proizvođača CASTROL, VALVOLINE, SHELL, MOBIL i FUCHS

Navedeni brendovi, naše usluge ali i mnoštvo drugih sadržaja omogućiti će Vam sigurnu i zabavnu vožnju.

Auto Nuić / Snaga kvalitete